Tilaa Spin

Lehden voi tilata liittymällä Turun Science Fiction Seuran jäseneksi. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, lue liittymisohjeet ja täytä lomake täällä! (Linkki vie TSFS:n verkkosivuille.)

Spin ilmestyy kahdesti vuodessa painettuna lehtenä. Lehti kuuluu Turun Science Fiction Seuran jäsenetuihin. Painetun Spinin lisäksi jäsenetuihin kuuluvat jäsenalennusedut, jotka löydät TSFS:n verkkosivuilta. Jäsenillä on oikeus osallistua TSFS:n tapahtumiin ja vuosikokouksiin sekä lainata kirjoja TSFS:n kirjastosta. Voit myös tilata pelkän lehden liittymättä jäseneksi.

Muut tilaukset: hallitus@tsfs.fi tai tämän lomakkeen kautta. (Linkki vie TSFS:n verkkosivuille.) Kerro viestissä, mitä lehtiä tilaat, osoitteesi ja haluatko, että postitamme tilauksen vai noudatko sen toimistoltamme Turusta. Postittaessa lehtien hintaan lisätään postimaksu.

Hinnasto 2021

  • Jäsenmaksu (sis. Spin kaksi kertaa vuodessa ja kaikki jäsenedut) 15 €/vuosi
  • Nuorisojäsenmaksu (alle 18-vuotiaat, sis. Spin kaksi kertaa vuodessa ja kaikki jäsenedut) 7 €/vuosi
  • Pelkkä Spinin tilaus (ilman jäsenyyttä) 22 €/vuosi
  • Uusin numero (1/2021) 5 €/kappale (+ postikulut tai nouto Turusta)
  • Kalenterivuoden ja vuoden 2020 numerot: kansihintaan (+postikulut tai nouto Turusta)
  • Vuoden 2019 ja sitä vanhemmat numerot: 1,5 €/kappale (+ postikulut tai nouto Turusta)

Yksittäisten irtonumeroiden postitus +3,70 €. Suuremmissa tilauksissa postimaksu määräytyy lehtien painon mukaan.

Jos tilaat kerralla enemmän Spinejä, katso ohjeet varastomyynnistä.
Lehdet voi aina noutaa Turusta ilman postikuluja. Mainitse tilatessasi, jos haluat noutaa lehdet.

Edellisvuoden jäsenet saavat aina vuoden ensimmäisen Spinin ja sen mukana maksulomakkeen, jonka avulla on helppo maksaa kuluvan vuoden jäsenyys.

Varastomyynti

Spin on ilmestynyt vuodesta 1977 lähtien. Yli neljänkymmenen vuoden aikana lehdessä on julkaistu tuhansia sivuja asiaa scifistä ja fantasiasta.

Yhdistyksen varastossa on lehtiä vuodesta 1982 eteenpäin, mutta jotkin numerot ovat loppuunmyytyjä. Vuosien saatossa Spinin ulkoasu ja koko on vaihdellut paljonkin, mutta lehdet myydään kaikki 1,50 euron kappalehintaan. Lehtien sisältötiedot löytyvät Spinin arkistosta. (Linkki vie TSFS:n verkkosivuille.)

Tarkemmat tilaustiedot ja hinnaston löydät TSFS:n sivujen varastomyynti-sivulta. Mikäli ostat kerralla isomman erän, saat lehtesi halvemmalla.